Sjove nyheder i denne uge

Sjove nyheder – Connery.dk

Sjove nyheder | Connery

Hver dag postes mange sjove nyheder på nettet, og de er altid gode til at underholde, når man alligevel ikke har andet at lave. Her er et udpluk fra i dag:

Nyheder der får dig til at undres, grine m.m.

Verdens Bedste Nyheder

Verdens Bedste Nyheder er et uafhængigt medie, der laver konstruktiv journalistik og kampagner om fremskridt og løsninger på verdens udfordringer.

sjov | SE og HØR

sjov. Nyheder 4. marts 2022 … Hvor mange af de 35 SJOVESTE film har du set? … Christopher ser frem til en uge på ski – ellers ville han føle sig …

TV 2 Nyheder: Få overblikket over de seneste nyheder – TV 2

Nyheder ; Krimi. Politiet finder dræbt kvinde i rækkehus i Østjylland ; Udland. I dag møder Stoltenberg en meget presset mand, og han er selv på en “svær opgave”, …

Hvad sker der i verden lige nu? Få seneste nyheder fra både Danmark og resten af Europa og verden. Breaking News får du først og skarpest her hos TV 2. Vi fortæller dig, hvad der sker, mens det sker.

Nyheder – Få Seneste Nyt fra i dag – DR

Nyheder – Få Seneste Nyt fra i dag | DR

DR nyheder – Hold dig opdateret. Få de seneste nyheder fra Danmark og udlandet. Læs om de største sager, Kultur, Politik, Viden & Sport her.

DR nyheder – Hold dig opdateret. Få de seneste nyheder fra Danmark og udlandet. Læs om de største sager, Kultur, Politik, Viden & Sport her

Nyheder – Læs sjove nyheder på De Sjove Jokes. Vi opdatere …

Nyheder – Læs sjove nyheder på De Sjove Jokes. Vi opdatere siden løbende.

Her har mulighed for at læse nyheder og alt det der sker på De Sjove Jokes hjemmesiden. Følg med og se hvad vi har i ærmet.

De gode, de onde og de virk’li sjove nyheder – Ugeavisen.dk

De gode, de onde og de virk’li sjove nyheder | ugeavisen.dk

8. nov. 2022 — Galleri Bomhuset på Amagerbrogade 16A har i denne uge en kunstner der står og maler inde i galleriet. Bomhuset og kunstneren vil gerne sælge fem …

Amager Bladet skrev tirsdag 13. november 2012: I foråret 2010 havde folkene på teatret Play gang i hammer, søm og malerkoste, da de flyttede fra den hidtidige adresse i Njalsgade 21 et par hundrede meter længere ind i baggården til væsentligt større lokaler i Njalsgade 23.

De virkelig sjove – Nyheder – BT

De virkelig sjove | BT Nyheder – www.bt.dk

19. jun. 2004 — Foruden afslagene og de skulende blikke gav vores job som »facere« også nogle aldeles muntre øjeblikke, når vi fik underlige svar på vores …

Foruden afslagene og de skulende blikke gav vores job som »facere« også nogle aldeles muntre øjeblikke, når vi fik underlige svar på vores standard-spørgsmål: »Kender du nogen, som har angst?« Her er de bedste:

Dagens.dk – Nyheder 24 timer i døgnet

Her får du Dagens nyheder 24/7. Nyheder om 112, politi, sundhed og udenlandske virale historier.

Her får du Dagens nyheder 24/7. Nyheder om 112, politi, sundhed og udenlandske virale historier

Nyheder24 | Seneste nyheder, krimi og underholdning

Få seneste nyheder fra Danmark og hele verden på Nyheder24.dk. Alt fra breaking news til krimi, videnskab og underholdning.

Keywords: sjove nyheder i denne uge