Online konference

Kom godt i gang med virtuelle konferencer på AU

Online afvikling (under) · Åbn linket til videokonferencen mindst 15 minutter inden, mødet starter. · Sig velkommen, når deltagere tilgår møderummet. · Sæt mødet …

Online konference – I højeste kvalitet – WECADEMY

Med en online konference eller hybrid, kan du nemt og hurtigt samle mange og med Wecademys hjælp, kan du gøre det uden at gå på kompromis.

Online konferencer – Prøv at live streame næste … – Viducon

Online konferencer – Prøv at live streame næste konference

Ønsker I at afholde en online konference? Med live streaming kan I sikre, at alle deltagere kan være med på lige fod, uanset hvor de sidder.

Forretning Online Konferencen

Forretning Online konferencen: Vær med til en dag med faglighed, netværk og fornøjelse. Få et solidt fagligt indspark til din digitale arbejdsdag.

Forretning Online konferencen: Vær med til en dag med faglighed, netværk og fornøjelse. Få et solidt fagligt indspark til din digitale arbejdsdag. Køb din billet her!

hold jeres næste online møde eller konference hos os

Online

Hos os kan I afholde alt fra møder og produktlanceringer til kurser og konferencer 100 % online eller kombinere personligt og digitalt fremmøde i en hybrid …

Lad os hjælpe med at arrangere og afvikle jeres næste store online møde eller digitale event og få en mødeoplevelse, der ligger langt over det I selv kan håndtere fra kontoret.

Conference Manager: Online tilmeldingssystem til …

Online tilmeldingssystem til eventplanlægning – Conference Manager

Enkelt tilmeldingssystem til eventplanlægning af online arrangementer. Høj sikkerhed, support alle hverdage. Streaming af arrangementer evt. mod betaling.

Online konference – Hybrid undervisning

Online konference

Erhvervsakademi Dania inviterer til online konference, der markerer afslutningen på et projekt omkring udbud af hybride uddannelser på efter- og …

Erhvervsakademi Dania inviterer til online konference, der markerer afslutningen på et projekt omkring udbud af hybride uddannelser på efter- og videreuddannelsesområdet (EVU).

Sådan planlægger du din online konference på det virtuelle …

10. nov. 2020 — Hvordan kan du afholde en online konference på det virtuelles rums præmisser? Og hvad er erfaringerne egentlig med online konferencer?

Online-konference om fremtidens arbejdsplads – LDCluster.com

Tilmeld dig konferencen Future Workplace Conference, og bliv klogere på disse spørgsmål, hør gode case historier og mød nogle af de førende …

Online konference forbedrer danske musikskoler år efter år

CASE: Online konference forbedrer danske musikskoler år efter år

Disse spørgsmål fylder meget hos Lolland Musikskole, når de afholder online konferencer om læringsstile og elevmotivation – og derfor fik LivePro lov til at …

Lolland Musikskole samler hvert år musikskoleledere, når de livestreamer deres viden og erfaringer. Læs hvordan de bruger liveformatet og få inspiration.

Keywords: online konference