Ø kort ærø

Ø-billetter – Ærø Kommune

Ø-billetter

Ærø Kommune udsteder ø-kort til ejere af fritidshuse på Ærø samt til eventuelle ægtefæller. Der udstedes maximalt 2 ø-kort per ejendom.

Ø-billetter

Rejs med sundhedskort og fritidshus Ø-kort – Ærøfærgerne

Ærøfærgerne gyldig rejsehjemmel/Ø-kort

Ærø Kommune udsteder ø-kort til ejere af fritidshuse på Ærø samt til eventuelle ægtefæller. Der udstedes maximalt 2 fritidshus ø-kort per ejendom. Der udstedes …

Ærøfærgerne – til og fra Ærø og Svendborg, Fynshav og Faaborg.

Information fra ÆrøXpressen Ø kort Fra og… – Facebook

Information om ø-billetter

For ærøboere vises fysisk eller digitalt sundhedskort som dokumenterer bopælsadresse · For sommerhusejere vises fritidshus ø-kort, som er udstedt af Ærø kommune.

Ærøfærgerne – til og fra Ærø og Svendborg, Fynshav og Faaborg.

Vandre- og cykelkort Ærø – VisitFyn

8. jun. 2020 — Fra og med den 22. juni til og med den 9. august kan indehavere af Ø kort fra Ærø Kommune købe færgebilletter til en reduceret pris (ca. 30% …

ALT DET PRAKTISKE – ÆrøXpressen

Til cyklisten: Ærø er en pragtfuld cykel-ø. Cykelruterne 91 og 92 samt Nati- onal Cykelrute N8 er lagt gennem smukt og varieret terræn, og.

Nyt ø-kort skal udrydde rabatsnylterne | faa.dk

ALT DET PRAKTISKE – ÆrøXpressen

At sejle med ÆrøXpressen i det smukke farvand mellem Langeland og Ærø er en … Ø-kort udstedes af Ærø Kommune til personer med fast bopæl på Ærø samt …

Sådan kommer du til Ærø – VisitÆrø

Nyt ø-kort skal udrydde rabatsnylterne | faa.dk

7. jun. 2018 — Anne Bille fortæller, at knap 6000 ærøboer har fået udstedt det nye ø-kort (man skal være fyldt fire år for at få et ø-kort), og at det koster …

Ærø: Postbuddet er i øjeblikket rundt med nye ø-kort til alle fastboende ærøboer.Det er ellers tre år siden, at ærøboerne sidst har fået udstedt et ø-kort fra kommunen, men fordi billigperioden snart slutter, har kommunalbestyrelsen besluttet, at ærøboerne skal have udstedt et nyt ø-kort.Det fortæll..

13 danske småøer | Oplev ølivet i Danmark – VisitDenmark

Så nemt kommer du til Ærø – du har hele 3 muligheder

“Man sejler da til en rigtig ø!” Og det kan du i særdeleshed til Ærø. Udover vores fem færger finder du nemlig hele fire lystbådehavne med hver deres charme.

Hop på en af øens 5 færger, læg til i en af vores 4 lystbådehavne eller flyv hertil via den lokale flyveplads. Det er nemt at komme til Ærø.

Skippergade 48, 5960 Marstal – Villa – Sagsnr. V14063

13 danske småøer | Oplev ølivet i Danmark

Danmark er et sandt ørige, så der er rig mulighed for at tage på ø-ferie eller blot lave en … Besøg eksempelvis Ærø, Rømø eller Langeland. … Se på kort.

Danmark er et sandt ørige, så der er rig mulighed for at tage på ø-ferie eller blot lave en lille udflugt til en af de mange danske øer. Her kan du opleve ølivet i fuldt flor og nyde den gode stemning. Besøg eksempelvis Ærø, Rømø eller Langeland.

Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk. Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere. Ø-KORT …

Keywords: ø kort ærø